Biobim Slaap Papje +6 mnd
Biobim Slaap Papje +6 mnd
Biobim Slaap Papje vanaf 6 maanden is de ideale pap om je kindje een stevige voeding te geven voor het slapen gaan. Met de verbeterde receptuur zal je kindje ervan smullen.

+ 6 bebo punten 6 bebo punten = € 0,12.

€ 5,42

Op voorraad

Leeftijd +6 maanden
Smaak Granen
Inhoud 225gram
Met Biobim Slaap Papje maak je in een handomdraai een compleet bordje pap met opvolgmelk en granen. Handig voor 's avonds, als je kindje wel wat extra's kan gebruiken met een lange nacht voor de boeg. De unieke samenstelling van Biobim Slaap Papje biedt ook in de nacht het beste voor de groei en ontwikkeling van je kindje en vullen het buikje van bedtijd totdat de zon weer opkomt. Zo krijgen ouders en kind beide hun welverdiende nachtrust.
Biobim Slaap Papje is is gemaakt met biologische koemelk. Slaap Papje is eenvoudig te bereiden. Je hoeft alleen maar water toe te voegen en klaar ben je.

Ingrediënten
opvolgmelk (34%), rijst* (33%), weipoeder*, magere melkpoeder*, glucose*, maltodextrine, calcium carbonaat, bifidobacterium culturen, vitamines

* biologisch

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!