Over Bio Bebo

Het bedrijf

Bio Bebo is opgericht in 2017 uit een verlangen om ouders te helpen kinderen de best mogelijke voeding te geven. Voeding die geproduceerd is met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, veelal van plaatselijke producenten. Bio Bebo werkt samen met verschillende merken die allemaal het belang van de gezondheid van kinderen vooropstellen. De grondstoffen worden streng gecontroleerd op kwaliteit en de voedingswaarde van de ingrediënten, zodat alle maaltijden optimaal beantwoorden aan de specifieke vraag van baby's. Door deze merken samen te brengen biedt Bio Bebo ouders in heel Nederland de kans om hun kind biologische babyvoeding te bieden. Juist in een tijd waarin we ons meer en meer bewust zijn van het belang van gezonde voeding, pure grondstoffen en het gevaar van chemische processen, toevoegingen en conserveringsmiddelen is het essentieel om onze kinderen vanaf het eerste moment een gezonde basis te geven.

De oprichter

Bio Bebo - Barbara den Hollander

Als moeder van twee jonge kinderen weet ik maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om een gezin draaiende te houden, een carriere op te bouwen, te sporten, met vriendinnen af te spreken en bovenal om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Als voorstander van borstvoeding en vers bereide maaltijden doe ik mijn uiterste best om mijn kinderen zo'n gezond mogelijke basis te bieden. Maar juist dat schiet er soms wel eens bij in. Het kost simpelweg veel tijd om dagelijks verse kindermaaltijden te bereiden die gezond, voedzaam en vooral ook lekker zijn. Dan is het toch superfijn om een goed alternatief te hebben? En dan niet met allerlei enge conserveringsmiddelen en toevoegingen en risico op het gebruik van pesticides en andere nare middeltjes. Maar juist dat bleek zo makkelijk nog niet. De supermarkt heeft vaak geen biologische babyvoeding in het assortiment, en als ze het al hebben, dan vaak maar een of twee verschillende smaken. Daar wordt je kindje vast niet blij van. Ik ook niet! Daarom besloot ik om een aantal betrouwbare merken biologische babyvoeding bij elkaar te brengen en beschikbaar te maken voor iedere vader of moeder die z'n kindje een gezonde maaltijd wil geven. Je kiest uit melkpoeders, ontbijtgranen, fruithapjes, groentehapjes en snacks, allemaal biologisch! Je bestelt makkelijk vanuit je luie stoel met je smartphone, tablet of computer en hebt je nieuwe vooraad de volgende dag al in huis. Je kunt kiezen voor handige weekpakketten of je stelt zelf je bestelling samen met de favoriete maaltijden van jouw kleintje. Boven €60,- betaal je geen verzendkosten en we hebben maandelijkse Bio Bebo give-aways voor onze trouwste klanten.

Zie ik je snel?

En dan nog even mijn persoonlijke motto:

"Ik ben geen perfecte moeder, maar mijn kinderen eten vanavond wel biologisch. Die van jou ook?"

Liefs, Barbara

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!