Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk 6-12 mnd
Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk 6-12 mnd
Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk voor kindjes vanaf 6 maanden.

+ 21 bebo punten 21 bebo punten = € 0,42.

€ 20,13

Op voorraad

Leeftijd 6-12 maanden
Inhoud 800gram

Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk is een flesvoeding verrijkt met biologische prebiotische vezels (GOS) en de onverzadigde omega-3 en omega-6 vetzuren DHA & AA. Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk wordt volledig in Nederland geproduceerd. De melk die in Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk gebruikt wordt is uitsluitend afkomstig van Nederlandse koeien.


Moderne biologische en duurzame ingrediënten

Wettelijk moet een biologisch product voor minimaal 95% uit ingrediënten vanuit de biologische landbouw bestaan. Neolac Organic gaat echter net een stapje verder: zo is bijvoorbeeld de moderne toevoeging GOS (een prebiotische vezel) in onze flesvoeding ook biologisch. Voor ingrediënten die niet biologisch beschikbaar zijn, zoals DHA, hebben wij tevens ons uiterste best gedaan om een zo duurzaam mogelijke variant te gebruiken.


Gebruiksvriendelijke verpakking

Het bij Neolac Organic 2 Biologische Zuigelingenmelk meegeleverde schepje is gebruiksvriendelijk bevestigd in het deksel van het blik, dit voorkomt gezoek naar het schepje in het poeder.


Duurzame verpakking

Neolac Organic 2 Biologische Zuigelingenmelk is verpakt in een metalen blik met plastic cap, wat respectievelijk bij het plastic- of restafval gedaan kan worden voor herverwerking. Grote magneten halen het gemakkelijk uit het overige afval.

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!