Hipp Bio Babykoekjes Biscuit +6 mnd
Hipp Bio Babykoekjes Biscuit +6 mnd
Hipp Bio Babykoekjes Biscuit vanaf 6 maanden is een heerlijk biologisch tussendoortje. Hipp Bio Babykoekjes Biscuit 6+ is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

+ 3 bebo punten 3 bebo punten = € 0,06.

€ 2,84

Op voorraad

Leeftijd +6 maanden
Inhoud 150gram
Een beetje honger? Een beetje trek? Snel, een vieruurtje van HiPP! De vieruurtjes zijn gemaakt op basis van granen en zorgen ervoor dat uw baby het tot de volgende maaltijd uithoudt. Energie nodig? Een koekje van HiPP en we kunnen weer verder! Ze zijn eigenlijk zo lekker dat het hele gezin er van zal willen snoepen.

Ingrediënten
tarwebloem, suiker, tarwezetmeel, plantaardige olien (palmolie, zonnebloemolie), magere melkpoeder, rijsmiddelen (kaliumwaterstofcarbonaat), bourbon vanille-extract, vitamine B

Gebruik
Verbrokkel 2-3 koekjes in een kommetje en giet er 3-4 soeplepels van uw vertrouwde babymelk of vruchtensap bij. Laat enkele ogenblikken zwellen, meng en geef met een lepel.

Uw baby mag HiPP BIO Babykoekjes knabbelen indien:

Hij recht kan zitten in zijn babystoel
Hij gerechten met kleine stukjes eet
Hij een stukje brood kan eten.
In dit geval worden HiPP BIO Babykoekjes vooral aanbevolen om het doorkomen van de eerste tandjes te bevorderen.

Belangrijk: Voor zijn veiligheid moet uw baby dit koekje altijd zittend en onder toezicht eten. Begin met poetsen zodra de eerste tandjes doorkomen.

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!