TERUG VAN WEGGEWEEST

Op het ene moment schrijf ik nog netjes wekelijks een stukje over het moederschap, mijn bedrijf Bio Bebo en hoe ik de boel combineer, en op het andere moment realiseer ik me dat ik al drie maanden helemaal niets heb geschreven. What happened?

Heel eerlijk? Ik kreeg het even helemaal niet meer voor elkaar. Er zijn allerlei redenen te noemen zoals te druk, te moe, man met gescheurde achillespees, kwakkelende kinderen. En ja, dat klopt allemaal, maar het was vooral een kwestie van gewoon even helemaal geen zin. Zo, ik heb het gezegd! Ik probeer, zodra het even kan, alleen maar dingen te doen die ik leuk vind. Het moet vooral geen verplichting worden om elke week op zoek te gaan naar iets leuks om te schrijven. En dat werd het op een gegeven moment wel.

Maar nu ben ik weer helemaal geïnspireerd en kan ik er weer vol tegen aan!

Ondertussen zijn er wel allemaal gave dingen gebeurd: Ik mocht eind augustus voor RTL4 vertellen over de voordelen van biologische babyvoeding, supergaaf om te doen! Hier vind je de video. We zijn heel hard bezig met het ontwikkelen van een Babyboek! Daarover later meer. En ondertussen zijn we volop in de weer met de voorbereidingen van de eerste babybeurzen van dit seizoen, zoals We Are Pregnant en We Are Female.

Kortom! Ik ga er weer lekker tegen aan.

Tot snel!

Liefs, Barbara- Oprichter Bio Bebo - Biologische Babyvoeding

"De perfecte moeder ben ik niet, maar mijn kinderen eten wel biologisch. Die van jou ook?

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!