Mijn zevende weekblog voor Monique Magazine

Mijn zevende weekblog voor @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

Deze week werd mij een bijzondere maaltijd voorgeschoteld, vlogen de snottebellen in het rond en won ik de wedstrijd hoe snel je je huis kunt laten ontploffen.

Menu van trugkomst

Mijn man moest vorige week een paar dagen op zakenreis. De kinderen waren de hele week druk bezig met de dagen aftellen totdat hij weer thuiskwam en hadden het idee opgevat om voor papa een terugkomstdiner te organiseren. Zij zouden zelf alles regelen. Er werd in het grootste geheim een menukaart in elkaar geknutseld en een boodschappenlijstje gemaakt – of ik vooral niet op het lijstje wilde kijken want dat was geheim, maar of ik wel even de boodschappen wilde doen, want dat konden ze nog niet zelf. Er werd een feesttafel van jewelste voorbereid. Toen de dag van terugkomst daar was en papa met veel vreugde thuis werd ontvangen, werden papa en mama al gauw de kamer en keuken uitgestuurd, waar hard gewerkt werd aan het feestmaal. Enige tijd later werden wij naar een prachtig versierde tafel geleid, voorzien van een ruime hoeveelheid paasservetten die nog ergens in een laatje waren aangetroffen. Vervolgens mochten we een keuze maken van de menukaart, waarop met grote sierlijke letters ‘Menu van Trugkomst’ prijkte.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!