Mijn zesde weekblog voor Monique Magazine

Mijn zesde weekblog voor @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

Een druk programma deze week, boordevol verjaardagspartijtjes en de daarbij behorende zoektocht naar cadeautjes. Verder kreeg ik te maken met een (niet zo) zieke en raakte ik een tikkeltje overprikkeld.

Happy Birthday

Niet alleen de bloemetjes en de bijtjes zijn actief in het voorjaar, ook de ouders in Amsterdam centrum kunnen er wat van. Dat laat zich elk jaar weer zien in het opzienbarend grote aantal verjaardagen in januari. Elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag zijn gevuld met kinderpartijtjes. Nu dacht ik afgelopen vrijdagmiddag slim te zijn en nam de kinderen direct mee uit school naar de speelgoedwinkel om daar in een keer voor al hun jarige vriendjes cadeautjes in te slaan. Nu zou je denken dat een zesjarige heel goed weet wat een andere zesjarige leuk vindt om te krijgen, maar gek genoeg is een zesjarige op zo’n moment vooral heel erg bezig met wat hij zelf heel leuk vindt om te krijgen. En schroomt hij vooral ook niet om zo’n keer of 88 te vragen of ik dat leuke autootje, zwaard, spel, etui, skateboard en keeperhandschoenen alsjebliiiiieeeeeft voor hem wil kopen.

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!