Mijn vijfde weekblog voor Monique Magazine

Mijn vijfde weekblog voor @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

Deze week begonnen we weer met school. In mijn blog lees je over het daarbij behorende drama, mijn eigen administratieve drama en hoe een luis tragisch aan zijn einde kwam.

Back to school

De eerste twee dagen van de week verliepen uiterst soepeltjes. De kinderen sprongen met verbazingwekkend enthousiasme uit bed en hadden zowaar zin om naar school te gaan. Ze konden hun vriendjes weer zien, lekker ravotten op het schoolplein en in de klas aan de slag met hun nieuwe schoolthema. Op woensdag begon de dag een tikkeltje anders. Om te beginnen waren de kinderen niet uit bed te krijgen. Pas toen ik het dreigement uitte dat ze zelf aan de juf mochten vertellen waarom ze te laat op school waren, kwam er enige beweging in. Al sjokkend door de woonkamer richting ontbijttafel werden er pyjama onderdelen afgeworpen, waarna er werd geklaagd dat het zo koud was. Vervolgens was het ontbijt niet goed, zat de favoriete broek nog in de wasmand, smaakte de tandpasta vies en zaten de schoenen niet lekker. Dit alles onder luid klagelijk gehuil. Goedemorgen! Het is duidelijk dat de kids nog even moeten wennen na twee weken kerstvakantie.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!