Mijn vierde weekblog voor Monique Magazine

Mijn vierde weekblog voor @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

In mijn eerste weekblog van 2018 vertel ik over mijn jaarwisseling inclusief 10.000 oliebollen, mijn klapper op de vuurpijl en zand achter mijn oogleden.

10.000 oliebollen

Oudjaarsavond vierden we dit jaar heerlijk relaxt met familie. Een avond vol lekker eten, neefjes, nichtjes, spelletjes, vuurwerk en champagne. Mijn voorbereidende taak voor de avond bestond onder andere uit het inkopen van de oliebollen. Bij Hartog op de Wibautstraat in Amsterdam koop je de aller lekkerste oliebollen, gemaakt van volkorenmeel en van sublieme kwaliteit. Tegen het eind van de middag maakte ik aanstalten om op mijn gemak die kant uit te fietsen om wat bollen te scoren. Daar aangekomen raakte ik lichtelijk in paniek. Dit bleek namelijk een missie waar Mud Masters nog een puntje aan kan zuigen. Er stond een rij van zeker 100 meter, opgesteld onder de daar speciaal voor opgezette tenten. Onder begeleiding van een exotische drumband, masseurs en ehbo-ers (ok, het was een man met een bordje waarop stond waar je moest afrekenen en waar je je oliebollen moest ophalen) werden de laatste van Hartogs ruim 10.000 oliebollen (dat is wel echt waar) verstrekt aan het gretige publiek. Door middel van een flink staaltje ellebogenwerk, verfijnd met de altijd succesvolle techniek ‘lachen en zwaaien’, wist ik op de valreep zo’n 20 heerlijke oliebollen te bemachtigen.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!