Mijn tweede weekblog voor Monique Magazine

Mijn tweede weekblog op @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

Al jaren heb ik een fijne vriendinnengroep waarmee ik regelmatig de bloemetjes buiten zet. Nu zijn wij met z’n vijven al negen jaar aansluitend zwanger, bevallend, borstvoedend of uitgeteld, dus is het nogal een uitdaging om een datum te prikken voor onze befaamde avondjes uit.

Wonder boven wonder lukte het ons vrijdagavond om met bijna de hele groep gezellig een hapje te eten. Eerst thuis nog even klaarmaken; make-upje op, eten maken voor de kids, afscheid nemen. Dat bleek nog wel even een klein obstakel. Mijn kinderen zitten momenteel namelijk in een fase dat ze het er totaal niet mee eens zijn als mama een avondje weg gaat. En dan maakt het niet uit of het gaat om een uurtje sporten, verjaardagverplichting of naar naar de kroeg, mama mag absoluut niet weg. En die mening wordt op het moment van afscheid luid en duidelijk verkondigd. Dat gaat dan in de vorm van heel hard krijsen, huilen, boze buien en smeken. Soms zo hartverscheurend, dat je bijna overstag gaat en toch thuis blijft.

Alleen ben ik van mening dat het belangrijk is voor je geestelijke gezondheid om af en toe iets voor jezelf te doen, dus vast besloten als ik was strompelde ik naar de deur, aan elk been een kind meesleurend. Met behulp van papa konden de kinderarmpjes met enige dwang van mijn benen afgepeuterd worden, waarna ik snel de deur achter me dicht trok en ben vertrokken. Pfff…even niet meer aan denken en snel een borrel naar binnen gooien.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!