Mijn eerste weekblog voor Monique Magazine

Mijn eerste weekblog voor Monique Magazine staat online.

Een voorproefje...

Als zojuist benoemde gastredacteur van Monique Magazine, mag ik jullie wekelijks een kijkje geven in mijn leven, waarin ik mijn bedrijf Bio Bebo (een webwinkel voor biologische babyvoeding) en een druk gezinsleven probeer te combineren. Uiteraard gaat daarin een hoop mis, waarin jullie je hopelijk (please don’t let me be the only one) herkennen!

Maandagochtend

Mijn week begon al interessant. Een kleine greep uit mijn maandagochtend: knuffel die kwijt is zoeken en vinden, labeltje uit prikkende onderbroek knippen, kinderschoen repareren, want die deed pijn aan voet, staartjes maken, zoontje helpen met tand die eruit viel, met dochter laatste hand aan surprise leggen, door de regen fietsen met surprise. En dit alles voor 8.30 ’s ochtends.

Koffietje

Vooralsnog verliep alles soepeltjes. In de loop van de ochtend had ik een afspraak met een mogelijke investeerder voor Bio Bebo in een leuk koffietentje in de buurt. Tegen mijn gewoonte in, besloot ik mijzelf te trakteren op een ice koffie. Om onverklaarbare reden was ik even vergeten dat ik eigenlijk geen koffie drink en er ook niet goed tegen kan. Daar werd ik gauw genoeg aan herinnerd door een onaangenaam gevoel dat zich van mij meester maakte. Een trillend handje was het eerste teken, al spoedig opgevolgd door het gevoel dat mijn hart een gabberdansje uitvoerde in mijn borstkast. Mijn afspraak liep godzijdank ten einde en met honderd km per uur fietste ik naar huis. Vandaag zou ik eens even rustig thuis een grote lijst emails wegwerken. Zoals je begrijpt kwam daar niet veel van terecht. Ik kon mij exact 6,5 seconde concentreren alvorens mijn ogen een denkbeeldige pingpong wedstrijd op mijn computerscherm begonnen te volgen. Als tegenhanger van mijn gebrek aan concentratie, had ik een overschot aan energie. In een poging mijn zojuist verschafte energie positief in te zetten en mijn huis op te ruimen begon ik aan vijf klussen tegelijk, waarvan er niet een afkwam, met als resultaat een ontploft huis, een nog onrustiger gevoel en het besef dat ik door mijn opruimwoede was vergeten te lunchen. Dit hielp waarschijnlijk niet mee aan het verdrijven van de caffeïne uit mijn lichaam. Enfin, een uur of vier later kwam ik enigszins tot rust en kon ik eindelijk beginnen aan mijn productieve werkdag, die vervolgens slechts tien minuten duurde omdat ik de kinderen van school moest halen. Dat beloofde wat voor de rest van de week.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!