Mijn derde weekblog voor Monique Magazine

Mijn derde weekblog voor @moniquemagazine staat online!

Een voorproefje...

Aah heerlijk! De kerstvakantie is begonnen. Even lekker twee weken niets doen, geen verplichtingen en heerlijk ontspannen. Behalve dan natuurlijk de last-minute kerstcadeautjes shoppen, 12-gangen diners voorbereiden, bezoekjes brengen aan (schoon)familie, huis opruimen en uitstapjes maken met de kinderen.

De laatste cadeautjes voor onder de kerstboom kopen leek mij zo gepiept. Nog even snel naar de boekhandel voor een boek over handletteren voor mijn nichtje en een flitsbezoek aan de Xenos voor een mooi dekentje voor op de bank voor mijn schoonmoeder. Dat laatste bezoek ging echter niet zo flitsend als ik mij had voorgesteld. Deze specifieke Xenos heeft een zeer geavanceerd routeplan. Zo kun je kiezen voor de uitgebreide route langs de kampeerspullen, knutselhoek, wc brillen en badeendjes, waar je je weg vervolgt langs de kunststof boeddhabeeldjes en nachosalsa en eindigt bij de kassa. De alternatieve route bestaat uit een aantal shortcuts. Via een sluiproute steek je in een ruk door van het servies naar de kunstbloemen, vanwaar je via de zakjes olijven direct bij de kassa terecht komt. Althans, dat is de bedoeling.

Lees meer...

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!