Mamaplaats #4 - Voeding tijdens de zwangerschap

Mijn vierde artikel voor Mamaplaats is online! Voor Mamaplaats schreef ik een artikel over eten tijdens je zwangerschap. Ook vertel ik over mijn eigen gekke zwangerschapscraving.

Een voorproefje:

Bami van de Chinees, met van die lekkere dunne noodles, en dan het liefst een extra grote portie. Dat was mijn zwangerschapscraving. En toen wist ik nog niet eens dat ik zwanger was. Wonderlijk toch hoe het menselijk lichaam werkt. Een vriendin van me at haar hele zwangerschap lang elke dag een ananas. Weer een ander werkte bakken met yoghurt weg, maar moest niets meer weten van vlees. Het is duidelijk dat veel vrouwen bijzondere eetbehoeftes krijgen tijdens hun zwangerschap. Maar wat kun je nou het beste vermijden? En wat heb je in ieder geval wel nodig?

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!