Mamaplaats #3 - Tandjes poetsen

Mijn derde artikel voor Mamaplaats is online! Deze keer schrijf er als voedingsexpert over tandverzorging van de eerste tandjes. Je vindt er handige tips en weetjes en je leest waarom tandenpoetsen mijn minst favoriete klusje is.

Een voorproefje:

Regelmatig krijg ik de vraag wanneer je bij je kindje moet beginnen met tandenpoetsen en hoe je ervoor zorgt dat zijn of haar tandjes gezond blijven. Grappig genoeg is het tandenpoetsen van mijn kinderen mijn minst favoriete klusje aller tijden. Geef mij maar een poepluier, snotneus of vijf vuile wassen. Ik schakel dan ook meer dan regelmatig mijn man in om dit klusje te klaren. Nu zijn mijn kids al behoorlijk groot en heb ik dus niet zo veel te klagen, maar vooral die eerste jaren werd ik soms helemaal gek van het kauwen op de borstel, tandpasta doorslikken, met de tong de borstel wegduwen en vooral heel vaak en hard roepen dat ze niet willen komen poetsen. Pfff. zo dat lucht op! Dan nu over op een aantal praktische zaken. Want ondanks dat tandenpoetsen misschien niet het leukste klusje is, is het wel hartstikke belangrijk

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!