Januari Blues

Heb jij ook zo'n heimwee naar die fijne december maand? Ik mis de gezelligheid, familie, cadeautjes en lekker eten. Dan is de koude ongezellige januari maand wel even wennen. Om je een handje te helpen heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om die gure maand door te komen.

5 TIPS OM JANUARI DOOR TE KOMEN

  1. In plaats van de kniezen dat je niet met je kind buiten kunt spelen (in ieder geval niet te lang), geniet je ervan dat je lekker samen creatief kunt zijn - een homp klei doet het zelfs bij de allerkleinsten altijd goed!
  2. Bouw een hut van de bank en dekens - daar kun je dan 's middags samen met je kind lekker knus een dutje in doen
  3. Ga op zoek naar het allerlekkerste koekje - en die moeten natuurlijk wel allemaal zelf gemaakt en geproefd worden. Wij zijn thuis dol op onze zelfgemaakte suikervrije dadel/cacao balletjes. Mmmmm.
  4. Kruip eens lekker samen met je kind op de bank met een bak (zelfgemaakte) popcorn voor een Disney marathon.
  5. Ga aan de stamppot. Geen fijnere tijd om stamppot te eten dan de gure januari maand. Zelf ben ik dol op stamppotten met typische wintergroenten zoals pastinaak of zoete aardappels. Voor de allerkleinsten heeft Bio Bebo allerlei soorten biologische hapjes met Hollandse wintergroenten. Jammie! Niet stiekem zelf opeten hé?

Hier vind je al onze lekkere gezonde wintergroentehapjes.

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!