Bio Bebo met Charly Cares

Het is al even geleden, maar nu dan toch online! Op een regenachtige ochtend werd mij in The Hoxton in Amsterdam het hemd van het lijf gevraagd door Charly van der Straten, oprichter van Charly Cares, waar je makkelijk en snel een betrouwbare, flexibele oppas vindt. Voor haar website sprak ze met een aantal ondernemende moeders, waartoe ik mij ook mag rekenen.
In het interview lees je over Bio Bebo, vertel ik over mijn wekelijkse datenight en geef ik drie tips voor ouders.

#charlycares #babysitter #biobebo #mommylife #mamablogger#workingmom #biologisch #natuurlijk #organic #opvoeding #momblogger#perfectmom #babyfood #parenting

Liefs, Barbara- Oprichter Bio Bebo - Biologische Babyvoeding
"De perfecte moeder ben ik niet, maar mijn kinderen eten wel biologisch. Die van jou ook?"

www.biobebo.nl/nieuwsbrief-aanmelden
www.biobebo.nl
facebook.com/biobebo.nl
instagram.com/biobebo.nl

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!