Mijn achtste weekblog voor Monique Magazine staat online

Mijn achtste weekblog voor Monique Magazine staat online.

Een voorproefje...

Deze week vertel ik over mijn bezoekje aan de Negenmaandenbeurs, pak ik mijn koffers in voor de wintersport en leert mijn jongste helaas (you’ll see) lezen.

9 Maanden Beurs

Met mijn bedrijf Bio Bebo – een webshop voor biologische babyvoeding – doe ik veel mee aan evenementen, waaronder workshops en beurzen. De 9 Maanden Beurs lieten we dit jaar aan ons voorbij gaan, maar zelf ging ik natuurlijk wel even een kijkje nemen. Niet in de minste plaats om de aanwezige bezoekersschare te aanschouwen. Nu houd ik zelf wel van een koopje, sterker nog, I love it! Maar hier vind je toch wel echt de crème de la crème van het koopjesjagen. Gestroomlijnd bewegen de moeders zich voort, vaak met een trolley aan elke hand, waarin vakkundig flyers, samples en zojuist aangeschafte artikelen worden geworpen. Een overdaad aan kinderwagens, luieremmers en draagdoeken komt je tegemoet. Maar ook high tech gadgets als de zelf wiegende wieg en de zichzelf verschonende baby (ok, niet echt, maar was wel leuk geweest) werden er gepresenteerd. Ook de grote merken mochten niet ontbreken, waaronder natuurlijk de merken die wij in onze webshop verkopen: Hipp Biologisch, Kabrita, Neolac en Organix. Zeker een bezoekje waard!

Lees meer...

 

 

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!