Betalen

Wij geven hoge prioriteit aan de veiligheid bij het online betalen. Alle betaalmethoden zijn daarom beveiligd en alle betalingen lopen via een beveiligde connectie.

Biobebo heeft Drogisterij.net geselecteerd om voor de verzending en incasso zorg te dragen.

Er zijn verschillende betaalopties:

iDEAL
Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.
Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank.
Dit is de snelste betaalmethode.
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Als je bankiert via een app, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Eenmalig machtiging
Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.
Hiermee machtig je Drogisterij.net om het bedrag eenmalig van je rekening af te schrijven.
Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor vaste klanten.

Creditcard
Je kunt ook met Visa, MasterCard en American Express betalen.
Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland.
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcard maatschappij voor een correcte afhandeling.
Deze betaalmogelijkheid wordt echter niet bij elke bestelling getoond. Dit is afhankelijk van diverse factoren en is ingesteld vanwege de hoeveelheid fraude op dit moment. Mocht deze betaalmogelijkheid niet getoond worden, dan kunnen wij dit helaas niet voor je aanpassen.

Digitale acceptgiro
Met een digitale acceptgiro kun je de online bestelling betalen via Klarna
Klarna voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Vooruitbetaling
Je kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van je ordernummer:

Nederland
ABN AMRO bank te Stellendam: 62.50.23.803
IBAN: NL13ABNA0625023803
BIC/SWIFT: ABNANL2A
t.n.v. Drogisterij.net te Stellendam

Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij je betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Rembours
Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Beperkte mogelijkheid voor bepaalde producten. Indien je bestelling aan alle voorwaarden voldoet, is deze betaalwijze te selecteren bij het afrekenen. Wij rekenen € 12,50 voor de betaalwijze rembours. Als je onder rembours bestelt wil dit zeggen dat je afrekent op het moment dat je bestelling wordt afgeleverd. Zorg dus dat je voldoende contant geld in huis hebt en dat je thuis bent.

Heb je aangegeven dat je het bedrag zelf overmaakt?

Betalen vanuit Nederland:
Maak het totaalbedrag over op bankrekening NL13ABNA0625023803 ten name van Drogisterij.net te Stellendam met vermelding van het ordernummer. 

Betalen vanuit Belgiė:
Je maakt het bedrag over aan Drogisterij.net: ABN/AMRO nummer NL13ABNA0625023803 of Fortis Antwerpen 001-5574075-46 met vermelding van het ordernummer. 

Zodra je betaling binnen is wordt je bestelling verzonden. 

Heb je vragen over de bestelling of verzending. Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via 085-0150036 of mailen naar biobebo@biobebo.nl
 

 

Verfijn je opdracht hieronder

(of ga door met het typen in het zoekvak hierboven):

Producten

Zoek op prijs

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste Bio Bebo producten, aanbiedingen en nog veel meer!